Tegels in de badkamer die gemaakt is door ons tegelzettersbedrijf in Utrecht

Over ons tegelzettersbedrijf uit Utrecht

C. Ketting Tegelzettersbedrijf uit Utrecht levert efficiënt vakmanschap af en is betrouwbaar in al zijn werkzaamheden

Vakmanschap


Bij C. Ketting Tegelzettersbedrijf uit Utrecht werken ervaren en goed opgeleide tegelzetters. Dit leidt ertoe dat wij altijd werk afleveren waar ons vakmanschap vanaf druipt. Of het nu gaat om de betegeling van uw badkamer, terras of entree: wij zullen tot een zo fraai mogelijk eindresultaat komen. Zo past onze betegeling altijd bij het al bestaande interieur of exterieur. Uiteraard altijd in samenspraak met u. 

Efficiëntie


Ook werken onze tegelzetters snel en efficiënt. Wij zullen geen extra uren rekenen die niet nodig zijn. Om tot een zo efficiënt mogelijke oplossing te komen stellen wij altijd in overleg met de klant een offerte en plan van aanpak op. Op die manier is C. Ketting Tegelzettersbedrijf niet langer met een klus bezig dan nodig is. Dat scheelt ons tijd en u een hoop geld. 

Betrouwbaarheid


Zoals wij al eerder aangaven werkt C. Ketting Tegelzettersbedrijf altijd graag in overleg met de klant. Deze werkwijze heeft ons door de jaren heen een betrouwbaar imago opgeleverd waarmee wij uiteraard erg blij zijn. Om die reden zijn wij ook van plan dit te behouden. Samen met vakmanschap en efficiëntie is betrouwbaarheid een kernwaarde van ons bedrijf.